Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoanele cu handicap din Dej îşi vor primi banii

1 35

someseanul-Costan Morar DSC07548

Restanţele la indemnizaţiile în sumă fixă pentru persoanele cu handicap urmează să fie distribuite, de către Primăria Municipiului Dej, începând de astăzi astfel încât toți beneficiarii să intre pâna vineri, 15 noiembrie, în posesia sumelor restante, inclusiv cei care le vor primi pe card.

Deasemenea de joi, 21 noiembrie, persoanele cu handicap vor putea beneficia de indemnizatiile aferente lunii octombrie, precum și de sumele cuvenite pe perioada în care asistentul personal beneficiază de concediu de odihna, pentru anii 2012 și 2013.

„Aşa cum am promis, am făcut toate demersurile pentru a debloca situaţia care s-a creat, independent de voinţa noastră. Am reuşit să atragem de la ministerele de resort, fondurile financiare necesare , de astăzi se vor plăti restanţele iar de saptămâna viitoare se vor face plăţile curente pentru persoanele cu handicap”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More