Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoanele de peste 65 de ani obligate să rămână în casă

0 744

Carantinarea României vine cu măsuri speciale pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani. Aceștia, practic, nu mai au voie să iasă din case.

Noul set de măsuri anunțat de președintele României, Klaus Iohannis, măsuri ce prevăd eliminarea pericolului reprezentat de către Covid-10, se îndreaptă mai ales către persoanele vulnerabile în fața coronavirusului.

Astfel printre aceste măsuri ce prevăd carantina totală a României începând de mâine, 25 martie, se vizează și interzicerea totală a părăsirii domiciliului de către persoanele ce au vârsta de peste 65 de ani.

Un punct foarte special, țin neapărat să-l mai menționez – persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident că avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Și, astfel, pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale, în sensul că vor trebui, în interesul lor propriu, să stea practic tot timpul acasă, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More