Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Pescar dispărut pe malul lacului. Pompierii l-au căutat ore în șir – FOTO

0 681

Un bărbat de 66 de ani, care plecase la pescuit în urmă cu trei zile, a fost căutat ore în șir, cu o barcă pneumatică, de către pompieri.

Bărbatul plecase la pescuit încă de vineri, însă la un moment dat, duminică la amiază, familia acestuia nu a mai putut da de el. L-au sunat în continuu, pentru ca mai apoi să se decidă să-l caute pe malul lacului Borcut, de lângă Târgu Lăpuș, acolo unde bărbatul plecase la pescuit.

Ajunși pe malul lacului, aparținătorii i-au găsit lucrurile, undița și hainele, însă pescarul nu era de găsit, astfel că familia s-a decis să anunțe autoritățile.

Un echipaj de căutare-salvare și unul SMURD, de la Pichetul de Pompieri Tg. Lăpuș au intervenit imediat la locul solicitării, demarând operațiunea de căutare a bărbatului în lacul unde acesta pescuia.

Timp de câteva ore, până la lăsarea întunericului, pompierii au căutat cu disperare trupul bărbatului, însă fără succes. Salvatorii au anunțat că vor continua căutările și cu ajutorul unor scafandri.

Astfel, în această dimineață o echipă de scafandri, formată din 2 subofițeri de la ISU Maramureș și unul de la ISU Satu Mare, se deplasează la locul respectiv, pentru continuarea acțiunii de căutare, informează purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ACTUALIZARE:

”Trupul neînsuflețit al persoanei căutate a ieșit la suprafață. Scafandrii l-au recuperat din apa lacului. Nu a mai fost nevoie de scufundare”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More