Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 1.000 de intervenţii pentru echipajul SAJ Maramureș, într-o săptămână

0 43
accident-gherla-pieton -ambulanta

În perioada 7–13 aprilie, personalul de intervenţii al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş a intevenit în rezolvarea unui număr total de 1053 solicitări, primite prin numărul unic de apel ,,112”, cu o medie de aproximativ 150 solicitări /zi.

Cele mai multe solicitări au fost cele ale personalului de intervenţie din Staţia Centrală de Ambulanţă Baia Mare, adică un număr de 666 solicitări, urmate apoi de cele ale Substaţiei de Ambulanţă Sighetu Marmaţiei (124 solicitări), Târgu Lăpuş (83 solicitări), Vişeu de Sus (79 solicitări), Borşa (35 solicitări ), Şomcuta Mare (40 solicitări) şi Seini (26 solicitări).

În cursul săptămânii , medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş au răspuns prompt la un număr de 47 solicitări de urgenţă şi la rezolvarea a 41 cazuri de consultaţii  de urgenţă la domiciliu. Pe de altă parte, asistenţii medicali au asigurat asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească la un număr de 685 intervenţii în limita competenţelor acestora, iar ambulanţierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un număr de 280 solicitări.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More