Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Peste 1.200 de locuri de muncă disponibile în Cluj

1 63

bursa_locuri_de_munca

Județul Cluj se află în topul național privind numărul ofertelor de locuri de muncă disponibile, conform Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

La nivel național sunt disponibile 10.609 locuri de muncă, dintre acestea 1.211 fiind vacante la Cluj. Pe locul următor în top se află Iașiul, cu 716 locuri de muncă disponibile, apoi Bucureștiul (665), Brașov (614), Timiș (575), Arad (439). În Bistrița Năsăud sunt anunțate 284 de locuri de muncă disponibile.

Din totalul ofertelor, 889 de locuri de muncă disponibile se adresează persoanelor cu studii superioare. Programatorii au la dispoziție 171 de locuri de muncă, dar se mai caută inginer mecanic (47), inginer automatist (28), inginer de sistem software (27), inginer de sistem în informatică (20) şi analist servicii client şi consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generala (17).

Pentru cei cu studii medii, profesionale sau muncitori necalificați sunt disponibile la nivelul întregii țări 9.720 de locuri de muncă.

Cei care își caută un loc de muncă în această perioadă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More