Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 100 de amenzi pentru delicte silvice în Sălaj

0 63

Polițiștii sălăjeni au aplicat peste 100 de amenzi pentru delicte silvice într-o singură lună.

Conform IPJ Sălaj, în luna ianuarie 2019, polițiștii sălăjeni au organizat şapte acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, pe raza judeţului.

Astfel au fost efectuate 245 de controale la societăţi comerciale și fondul forestier, ocazie cu care au fost aplicate 110 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 126.600  lei, pentru legea privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, şi au fost constatate opt infracţiuni.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de 136,49 metri cubi masă lemnoasă. La activități, poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj şi de specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Sălaj, Gărzii Forestiere Sălaj, precum şi de reprezentanţii Gărzii Judeţene de Mediu.

De asemenea, au fost confiscate trei căruțe şi şase fierăstraie mecanice. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, au mai transmis cei de la IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More