Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 100 de dejeni au sărbătorit ”Nunta de aur”

0 45

55 de perechi de dejeni care au împlinit 50 de ani de căsnicie, au fost sărbătorite sâmbătă, 23 iulie, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej.

În cadrul evenimentului, devenit o tradiţie a  Zilelor Municipiului Dej, sărbătoriţii care au participat la masa festivă organizată special în cinstea aniversării nunţilor de aur, au fost felicitaţi de primarul municipiului Dej, Morar Costan, care le-a oferit diplome şi flori şi au avut parte de momente artistice oferite de Adela Zanc, Zenu Zanc şi  Ansamblul Folcloric „Siret” din Republica Moldova.

„ Au fost momente emoţionante şi la fel ca în fiecare an m-am simţit onorat să le transmit cuplurilor de dejeni  sărbătoriţi, respectul faţă de tot ceea ce reprezintă pentru noi cei de astăzi: model de viaţă, longevitate a căsniciei, grija faţă de familie, să le transmit multă sănătate alături de familii şi un sincer La mulţi ani”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More