Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Peste 100 de elevi și profesori au ajuns la spital după banchet

1 54

urgente_spital_02271800

Aproape 80 de elevi și peste 20 de profesori au ajuns aseară la spital de urgență, după ce s-au simțit brusc rău. Toți petreceau la un restaurant banchetul claselor a VIII-a.

S-a întâmplat în Satu Mare la restaurantul Romantic, unde elevii claselor a VIII-a de la Școala Avram Iancu din Satu Mare petreceau alături de profesori banchetul de absolvire a școlii gimnaziale.

Copiii au început să acuze dureri puternice de burtă, stări de vomă sau cefalee, imediat după ce au consumat aperitivul și felul al doilea. În scurt timp, toți cei aflați la banchet au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Dintre aceștia, peste 50 de persoane au rămas internate în spital, atât elevi, cât și profesori, directorul școlii, DJ-ul de la petrecere sau fotograful.

În cursul nopții s-a declanșat și o anchetă la restaurantul respectiv, pentru a se descoperi ce aliment a provocat toxiinfecția și cine se face vinovat de îmbolnăvirea participanților la banchet.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More