Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 100 de percheziții în țară. Și în Maramureș au fost descinderi

0 43

perchezitii_cu_mascati_politisti

Peste 100 de percheziții domiciliare au avut loc astăzi în 11 județe din țară, între care și Maramureș, și în municipiul București. La acțiunea care a vizat mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani au participat peste 350 de polițiști.

Este vorba despre 105 percheziții domiciliare pe raza județelor Bacău, Brașov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureș, Mureș, Olt, Satu-Mare, Teleorman și Vâlcea, precum și în municipiul București. Au fost puse în aplicare 67 de mandate de aducere.

353 de polițiști de la structurile de investigare a fraudelor, investigații criminale și acțiuni speciale din cadrul I.G.P.R., D.G.P.M.B. și a inspectoratelor de poliție ale județelor amintite mai sus au participat la acțiune.

Au fost vizate mai multe persoane fizice și juridice, bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul construcțiilor, prin folosirea de achiziții fictive și firme fantomă. Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 10.000.000 de euro.

Întreaga acțiune a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More