Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 100 de tone de material antiderapant pe șoselele din Cluj. Nu există drumuri blocate sau închise

0 49

În cursul dimineţii zilei de vineri, 21 aprilie 2017, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, informează Consiliul Județean Cluj.

Conform unui comunicat de presă al forului județean, în urma ninsorilor abundente din ultimele  24 de ore, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.

La această oră se acționează pe drumurile județene de munte cu utilaje cu lamă și se împrăștie material antiderapant pentru combaterea înzăpezirii și lunecușului.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 24 ore s-a acţionat pe 26 de sectoare de drumuri judeţene, cu 19 utilaje, fiind împrăştiată o cantitate totală de nu mai puţin de 110 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Totodată, se acționează în continuare pentru înlăturarea arborilor şi copacilor căzuți pe carosabil şi pentru descongestionarea căii de rulare pe următoarele drumuri județene:

       DJ 107P Someșul Cald – Mărișel;

–       DJ 107N Valea Ierii;

–       DJ 103K Agârbiciu – Râșca;

–       DJ 109A Panticeu – Recea Cristur – Căprioara – Jurca;

–       DJ 108B Pustuța – limită cu județul Sălaj;

–       DJ 107R Băișoara – Stațiunea Muntele Băișorii;

–       DJ 107M Săcel – Băișoara.

Lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Diferit SRL (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău) şi Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA şi Napoca Construcţii SA (pentru Lotul 2 – zona Turda şi Lotul 3 – zona Gherla-Dej).  

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More