Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 1000 de kg de cetină confiscate

0 129

Reprezentanții Biroului de Combatere a Delictelor Silvice au realizat mai multe controale în ultimele zile. Au fost descoperite transporturi ilicite de material lemnos precum 1.800 kg cetină, în valoare de 500 lei și 15 bucăți de pomi de Crăciun, în valoare de 450 lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Someșul Rece, au identificat la data de 08.12.2017, pe raza comunei Măguri-Răcătău, un număr de 15 pomi de Crăciun din specia brad, abandonați. Pomii de Crăciun au fost confiscați și predați în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Someșul Rece.

La trei zile după, reprezentanți ai aceluiași birou împreună cu polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au depistat doi bărbati, din comuna Călățele și Beliș, jud. Cluj, în timp ce transportau cu autovehiculul cantitatea de 1.000 kg cetină, respectiv 800 kg cetină, fără documente legale de transport.

Acestia au fost sancționați cu amendă contravențională conform legii, in valoare de 500 lei fiecare, iar pentru cantitatea de 1.800 kg cetină a fost dispusă măsura confiscării, aceasta fiind predată în custodia Ocolului Silvic Huedin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More