Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 1000 de obiecte pirotehnice confiscate de polițiști

0 82

Mai multe persoane au fost surprinse de polițiști în timp ce comercializau în mod ilegal obiecte pirotehnice.

În parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare, poliţiştii au prins în flagrant, azi, 29 decembrie, un băimărean de 43 de ani, în timp ce oferea spre vânzare obiecte cu conţinut pirotehnic. Poliţiştii au constatat că băimăreanul nu este autorizat pentru a efectua operațiuni cu articole pirotehnice. Întreaga cantitate de articole pirotehnice, respectiv 580 petarde şi mai multe cutii cu artificii, au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot azi poliţiştii au prins în flagrant un tânăr de 26 de ani şi o tânără de 25 de ani, ambii din Baia Mare, în timp ce ofereau spre vânzare 900 petarde şi o baterie de artificii cu 36 de focuri, fără a fi autorizaţi pentru a efectua operațiuni cu astfel de articole. Şi în acest caz articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma unei sesizări, poliţiştii s-au deplasat aseară, în jurul orei 20.00, în locul numit „Valea Tinei”, de pe fondul de vânătoare nr. 30 Ocoliş, unde au identificat doi băimăreni de 15 ani care se distrau cu petarde. Cele 60 de petarde găsite asupra lor au fost ridicate în vederea expertizării.

În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More