Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 12.000 de alegători în minus față de luna octombrie

0 120

alegeri cabina vot

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a dat publicității, sâmbătă seara,  listele electorale permanente, care se întocmesc și se tipăresc de către primari, pe baza datelor și informațiilor cuprinse în Registrul electoral.

Listele electorale permanente se întocmesc pe localități și cuprind toți cetățenii cu drept de vot care domiciliază în localitatea pentru care ele au fost întocmite, potrivit mențiunilor din actele de identitate emise de statul român.

Față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă pe această temă, copiile de pe listele electorale permanente cuprind 18.284.326 alegători. La data de 14 octombrie 2014 erau 18.296.567 cetățeni români cu drept de vot înscriși în listele electorale permanente, valabile pentru 2 noiembrie.

Diferențele apar ca urmare a operațiunilor curente efectuate de primari în registrul electoral aferent localităților conduse de aceștia și a importurilor de date programate de la Direcția pentru Evidența Persoanelor din cadrul MAI.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More