Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 130 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii sălăjeni, în perioada Crăciunului

0 78

Polițiștii sălăjeni au acționat în perioada 24-27 decembrie a.c., pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunității. Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a intervenit la 75 de evenimente, fiind constatate peste 20 de infracțiuni.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 75 de evenimente, dintre care 67 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

Au fost constatate 26 de infracţiuni, din care șase au fost la regimul circulației rutiere, zece contra patrimoniului, iar diferența au constituit alte fapte.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 136 de sancţiuni contravenţionale, din care 36 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 91 la regimul circulației rutiere și nouă au constituit alte abateri.

Valoarea amenziulor se ridica la 41375 lei.

De asemenea, în perioada de referință au fost reținute cinci permise de conducere  și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj acționează permanent prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.