Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 140 de interventii pentru medicii maramureseni

0 48

ambulantaNEW

In perioada 13.05.2013 –19.05.2013, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intevenit in rezolvarea unui numar total de 989  solicitari, primite prin numarul unic de apel ,,112”, cu o medie de aproximativ 141 solicitari /zi.

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 629 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (110 solicitari), Targu Lapus (77 solicitari), Viseu de Sus (50 solicitari), Borsa (46 solicitari ), Somcuta Mare (50 solicitari) si Seini (27 solicitari).

In cursul saptamanii , medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 56 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 57 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 621 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 255 solicitari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More