Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 150 de politisti, mobilizati pentru derby-ul Clujului

0 96

bilet meci

Peste 150 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre  echipele CFR 1907 CLUJ şi UNIVERSITATEA CLUJ, care va avea loc astăzi, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Poliţiştii vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, dar şi în alte locuri în care este necesară prezenţa acestora, asigurând totodată accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

Acţiunea Poliţiei municipiului Cluj-Napoca vizează prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, a furturilor din poşete sau buzunare, dar şi a celor din autoturisme.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele cu trafic intens şi risc ridicat de accidente, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere şi depistării celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să nu ezite să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More