Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Peste 2.000 de copii au realizat la Zilele Clujului cel mai mare dans sincron din țară

0 85

Peste două mii de copii de la 20 de şcoli şi licee din Cluj-Napoca au participat, vineri seară, în Piaţa Unirii, la cel mai mare dans sincron din România, în cadrul Zilelor Clujului.

Peste 2.000 de copii de la 20 de şcoli şi licee din Cluj-Napoca, împărţiţi în echipe, s-au adunat, vineri seară, în Piaţa Unirii, şi au participat la cel mai mare dans sincron din România, acţiunea având o durată de circa 10 minute.

”Evenimentul KID’s STrythm by Koobic Fitness, o platformă de fitness, a fost proiectul copiilor la Zilele Clujului, iar aceştia au participat la cel mai mare dans sincron din România. Au fost 20 de echipe cu peste 2.000 de copii de la 20 de şcoli şi licee din Cluj-Napoca pasionaţi de mişcare şi dornici de implicare în proiectele comunităţii lor”, au spus organizatorii manifestării.

La finalul dansului sincron, tunuri speciale au împrăştiat în piaţă confetti colorate şi au fost aruncate în mulţimea de copii zeci de mingi colorate de mari dimensiuni.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More