Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 2 tone de cereale confiscate în urma unui control în trafic – FOTO

0 175

Polițiștii au confiscat peste 2 tone de cereale în urma unor controale în trafic.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, ieri, 12 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Bistrița au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a ilegalității transporturilor rutiere, pe raza întregului județ.

Acțiunile au avut scopul de a verifica condițiile de efectuare a activităților de transport rutier, starea tehnică a autovehiculelor, masele sau dimensiunile maxime admise pe drumurile publice și masele totale maxime autorizate, precum și de a crește gradul de siguranță rutieră.

Astfel, au fost constatate și aplicate 7 sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 1600 lei și au fost reținute 2 permise de conducere.

De asemenea, în cadrul acțiunii, pe DJ 151, la ieșire din localitatea Șintereag spre Bistrița, polițiștii rutieri au depistat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 28 ani, din județul Suceava, care transporta cantitatea de 2500 kg de produse cerealiere, în valoare de aproximativ 2500 lei, fără să dețină documente de proveniență legală.

Ca rezultat, cei din cadrul Serviciului de la Investigarea Criminalității Economice au aplicat o sancțiune contravențională privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 500 lei. Totodată, polițiștii de la investigarea criminalității economice au dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 2500 kg de produse cerealiere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More