Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 200 de evenimente la care s-a solicitat prezența polițiștilor. 350 de sancțiuni date de polițiștii bistrițeni

0 467

În această perioadă, polițiștii au intervenit la peste 230 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 350 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma intervențiilor și a acțiunilor desfășurate au constatat peste 60 de infracțiuni.

În periaoda 29 decembrie 2017 – 01 ianuarie a.c., peste 600 de poliţişti au acționat, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Polițiștii au intervenit la 233 de evenimente, dintre care 215 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate 62 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 356 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 105 000  lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei bistrițene.

Astfel, poliţiştii rutieri au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în urma cărora au constatat și aplicat 262 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002-privind circulația pe drumurile publice, dintre care 38 pentru exces de viteză.

De asemenea, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More