Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 2,5 tone de cartofi confiscate de la un bărbat din Gherla

0 33

politia

Peste 2,5 tone de cartofi, transportate fără documente, au fost confiscate de poliţiştii clujeni, în urma unui control în trafic.

 La data de  16 octombrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunală Gilău au acţionat pe DN1 E60 pentru prevenirea şi sancţionarea abaterilor rutiere, precum şi pentru combaterea transportului illicit de mărfuri.

În acest context, au oprit o autoutilitară, cu care se transportau peste 2,5 tone de cartofi. Conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, din Gherla, nu a putut să prezinte documente justificative pentru marfa transportată.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite , iar cele aproximativ 2.800 de kilograme de cartofi, în valoare de circa 1.200 lei, au fost confiscate şi predate unei unităţi de profil.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More