Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 250 de poliţişti sunt la datorie în prima zi de școală

0 58

prima zi de scoala la gherla0141

Aproape 250 de poliţişti se vor afla în stradă, în zona şcolilor şi liceelor, cu ocazia începerii noului an şcolar.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a dispus luarea unor măsuri suplimentare pentru un început de an şcolar în siguranţă. În acest sens, astăzi, 15 septembrie, aproximativ 250 de poliţişti vor fi alături de elevi, părinţi şi cadre didactice, cu ocazia începerii unui nou an de învăţământ.

Cei 180 de poliţişti de ordine publică, 24 de poliţişti de la rutieră, 3 de la prevenire şi 39 de poliţişti de la alte structuri, vor acţiona, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în zona unităţilor de învăţământ.

Poliţiştii vor acţiona pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

Echipajele de poliţie rutieră vor fi prezente, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

I.P.J. CLUJ UREAZĂ TUTUROR ELEVILOR MULT SUCCES ŞI NUMAI REALIZĂRI ÎN NOUL AN ŞCOLAR !

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More