Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 254 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiștii bistrițeni

0 40

În cursul zilei de ieri, poliţiştii bistriţeni au aplicat în cadrul acţiunilor desfăşurate pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud peste 254 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 71995 de lei şi au constatat 2 infracţiuni.

Poliţiştii de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, au efectuat acţiuni în cursul zilei de ieri pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, reducerea riscului rutier, pe linia prevenirii faptelor antisociale, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi a delictelor silvice, ocazie cu care au fost aplicate peste 254 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 71995 de lei şi s-au constatat 2 infracţiuni.

Din totalul sancţiunilor contravenţionale, 214 au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor privind circulația pe drumurile publice, 21 pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică, 9 pe linia combaterii şi prevenirii evaziunii rezultată din achiziții intracomunitare și din comerțul cu legume-fructe, fiind confiscaţi 200 lei, 5 pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice fiind confiscate 26,26 mc material lemnos în valoare de 2447 lei, 3 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi alte 2 ca urmare a încălcării normelor privind paza obicetivelor,bunurilor,valorilor şi protecţia persoanelor.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 7 de permise de conducere şi au retras 8 de certificate de înmatriculare auto.

La data de 15 martie, poliţiştii au fost identificat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Sigmir, bănuit că în perioada 14-15 martie a.c., ar fi comis mai multe furturi de telefoane mobile pe raza municipiului Bistriţa.

Faţă de tânăr a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More