Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 3.000 m³ de material lemnos confiscat la Cluj

0 135

material_lemnos

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 3.115 m³ material lemnos.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj, Biroul 1, împreună cu reprezentanţi ai I.T.R.S.V. au efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul în Cluj-Napoca având ca obiect principal de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În perioada ianuarie 2009 – martie 2013, administratorul societăţii respective a desfăşurat activităţi de achiziţionare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, fără a efectua raportările în sistemul SUMAL a tuturor intrărilor şi ieşirilor, constatându-se faptul că acesta nu poate justifica provenienţa materialului lemnos şi nu deţine documente legale. Cu această ocazie a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 3.115,097 m³ material lemnos în valoare de 799.032 lei.

Administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei întrucât nu au fost respectate reglementările legale în vigoare cu privire la modalitatea de completare a documentelor cu regim special conform HG 996 din 2008.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.