Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 3.000 m³ de material lemnos confiscat la Cluj

0 469

material_lemnos

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 3.115 m³ material lemnos.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj, Biroul 1, împreună cu reprezentanţi ai I.T.R.S.V. au efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul în Cluj-Napoca având ca obiect principal de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În perioada ianuarie 2009 – martie 2013, administratorul societăţii respective a desfăşurat activităţi de achiziţionare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos, fără a efectua raportările în sistemul SUMAL a tuturor intrărilor şi ieşirilor, constatându-se faptul că acesta nu poate justifica provenienţa materialului lemnos şi nu deţine documente legale. Cu această ocazie a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 3.115,097 m³ material lemnos în valoare de 799.032 lei.

Administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei întrucât nu au fost respectate reglementările legale în vigoare cu privire la modalitatea de completare a documentelor cu regim special conform HG 996 din 2008.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More