Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Peste 30 de animale au ars de vii într-un incendiu

0 52

Un incendiu violent izbucnit la un adăpost de animale de pe raza localității maramureșene Copalnic Deal a dus la moartea a peste 30 de animale și pagube materiale însemnate.

Incendiul a izbucnit aseară, pompierii băimăreni intervenind la locul incidentului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului.

”Focul a distrus adăpostul de animale din lemn pe o suprafață de 80 de metri pătrați, circa 2000 kg de fân și unelte agricole. În incendiu au mai ars și 3 vaci și 30 de păsări. Pentru lichidarea focului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari ai serviciului voluntar din localitate.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric”, se arată în comunicatul de presă al ISU Maramureș.

În intervalul 30.09-02.10.2016, personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit, în 57 de situații de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 25 de cazuri, Fărcașa 12, Sighetu Marmației 8, Cavnic 2, Bogdan Vodă 7 și Târgu Lăpuș 3 cazuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More