Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 390 de misiuni executate de efectivele Grupării de Jandarmi Mobile ,Ştefan Cicio-Pop’’Cluj-Napoca in luna decembrie 2016

0 43

În luna decembrie 2016, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio-Pop’’Cluj-Napoca au executat 119 misiuni de menţinere a ordinii publice în municipiul Cluj-Napoca şi în mediul rural din judeţul Cluj.

Pe linia cooperării cu alte instituţii, în perioada de referinţă au fost executate 35 de acţiuni, din care 3 acţiuni împreună cu Poliţia, 8 misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti, 2 cu organele ce gestionează activitatea silvică şi 22 acţiuni în sprijinul altor instituţii (I.T.M., C.T.P. Cluj).

De asemenea, în luna decembrie 2016 s-au executat un număr de 16 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în 8 localităţi.

Ca urmare a acestor misiuni, rezultatele obţinute de efectivele Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio-Pop’’Cluj-Napoca au constat în 24 infracţiuni constatate cu 34 făptuitori prinşi – în misiuni executate independent sau împreună cu poliţia, 85 sancţiuni contravenţionale aplicate în valoare totală de 64.050 lei, iar 28 persoane au fost conduse la poliţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More