Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 4.000 de litri de alcool și o armă cu aer comprimat descoperite în urma unor percheziții

0 18
alcool contrabanda
FOTO: Arhivă.

 

Polițiștii șimleuani, împreună cu polițiști din cadrul Secţiilor de Poliţie 6, 7 şi 8 au efectuat mai multe percheziţii domiciliare pe raza orașului Șimleu Silvaniei, în urma cărora au descoperit alcool în cantitate însemnată și o armă neletală.

Astfel a fost identificată cantitatea de 4.200 l alcool şi o armă neletală cu aer comprimat, fără ca aceasta să fie menţionată în permisul de armă, deţinătorul fiind autorizat pentru o armă de foc.

Prin urmare, cantitatea de alcool a fost indisponibilizată, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, se precizează într-un comunicat de presă.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, a produselor accizabile supuse marcării peste limita de 200 l băuturi  spirtoase, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 2961 Cod Fiscal, precum şi  nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor faptă prevăzută de Codul Penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More