Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 400 de amenzi și 18 permise reținute în urma unei acțiuni ample a poliției

0 111

Timp de cinci zile poliţiştii sălăjeni au desfăşurat o acţiune pentru siguranţa cetăţenilor.

Astfel, transmit cei de la IPJ Sălaj, în perioada 29 mai-2 iunie, poliţiştii de la structurile de ordine publică au desfăşurat la nivel judeţean o acţiune ce a avut ca scop siguranţa cetăţenilor, dar şi prevenirea faptelor antisociale.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 426 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 351 la regimul circulaţiei rutiere, 50 la Legea privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, patru la Legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, trei la Legea privind paza obiectivelor şi bunurilor, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative, notează purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 151350 lei. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost constatate 16 infracţiuni, dintre care opt de natură judiciară, cinci la regimul circulaţiei rutiere şi trei au făcut obiectul altor fapte de natură penală.

Totodată, poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere şi au retras 22 de certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More