Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 440 de sancțiuni contravențioanle aplicate de polițiștii bistrițeni

0 28

În perioada 29 aprilie-02 mai, poliţiştii au aplicat peste 440 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 74.125, majoritatea fiind pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi a celor privind ordinea şi liniştea publică.

Peste 522 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, acţiuni speciale şi alte structuri au fost alături de cetăţeni în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru apărarea patrimoniului public şi privat în localităţile urbane şi rurale din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Aceştia au acţionat, cu precădere, în zona lăcaşurilor de cult, unde a participat un public numeros şi s-a înregistrat un aflux semnificativ de persoane.

În urma acţiunilor întreprinse, poliţiştii au aplicat 440 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 74.125 de lei, dintre care 323 de sancţiuni, în valoare de 49.340 de lei au fost aplicate pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, fiind sancţionaţi 123 de conducători auto care au depăşit viteza legală şi alţi 2 care au condus sub influenţa alcoolului. Au fost reţinute 13 permise de conducere.

De asemenea, au fost constatate 99 abateri de la normele privind ordinea şi liniştea publică, în valoare de 15.300 de lei, iar pentru încălcarea altor acte normative au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.485.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More