Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 45 de șoferi opriți în trafic de polițiști dejeni

0 76

La data de 18 iulie, poliţiştii din Dej au desfăşurat acţiuni pe raza de competenţă, cu efective mărite, pentru impunerea legislaţiei rutiere, depistarea conducătorilor auto care transportă ilicit mărfuri sau bunuri şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În cadrul acţiunilor derulate pe raza municipiului Dej şi a comunelor arondate, poliţiştii au legitimat peste 45 de persoane, fiind oprite în trafic, pentru control, 37 de autovehicule.

S-a acționat cu aparatul radar pe sectoarele de drum naţional DN1C Câțcău, Coplean și Cășeiu, DN17 Cuzdrioara şi pe străzile de acces în municipiu, respectiv Crângului, Vâlcele, 1 Mai, Bistriței, Baia Mare.

În municipiu, s-a acţionat în vederea prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul traversării neregulamentare de către pietoni,

Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 9.100 lei. De asemenea au fost reţinute 2 permise de conducere pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More