Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 5.000 de angajați MAI acționează suplimentar pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Bacalaureatului

0 41

Peste 5.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne acționează suplimentar pentru desfășurarea în condiții de siguranță a examenului național de Bacalaureat, care debutează astăzi, 13 iunie.

Pentru prevenirea oricăror evenimente care pot afecta desfășurarea examenului de Bacalaureat, ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a dispus suplimentarea efectivelor care mențin ordinea și siguranța publică în zona centrelor de examinare.

Astfel, pe perioada desfășurării examenului național de Bacalaureat, peste 3.000 de polițiști și peste 2.000 de jandarmi, vor fi prezenți în zona centrelor de examinare, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine publică.

De asemenea, structurile Ministerului Afacerilor Interne vor asigura securitatea transportului lucrărilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv de la centrele zonale de evaluare la centrele de contestații și retur.

Totodată, structurile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt pregătite să intervină pentru prevenirea și combaterea oricăror situații de urgență care ar putea apărea în instituțiile de învățământ unde se susțin probele de bacalaureat.

MAI urează succes tuturor tinerilor care susțin examenul de Bacalaureat!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More