Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 50 de mii de lei amenzi pe raza județului Bistrița-Năsăud

0 96

Polițiștii bistrițeni au pornit o acțiune ce are ca țintă prevenirea accidentelor rutiere, delictelor silvice, precum și depistarea transporturilor ilegale de animale.

Ieri, 25 octombrie, în cadrul unor acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, delictelor silvice, precum și în vederea depistării transporturilor ilegale de animale, desfășurate pe raza întregului județ Bistrița-Năsăud, polițiștii au aplicat 178 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 51.000 de lei, majoritatea fiind pentru abateri la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. Astfel, doar în municipiul Bistrița, polițiștii Biroul Rutier împreună cu cei ai Biroului Ordine Publică, sprijiniți de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au constatat și aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.965 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More