Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 50 de sancțiuni date la Dej într-o singură zi

0 631

În cadrul unei acțiuni cu efective mărite, polițiștii dejeni au aplicat într-o singură zi peste 50 de sancțiuni contravenționale.

Poliţiştii municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au acţionat, la data de 9 octombrie, în vederea prevenirii accidentelor rutiere, pentru asigurarea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la traficul rutier, dar şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică, în special în zona localurilor publice.

S-a acționat, în principal pe străzișe Vâlcele, 1 Mai, Crângului, Șomcutului, Bistriței, Avram Iancu și în Piaţa Bobâlna. De asemenea în vizorul poliției au fost şi D.N.1C, comunele Căşeiu şi Câţcău, D.N. 17 -Cuzdrioara şi D.J. 161F – comuna Mica.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 76 de persoane şi au fost verificate 68 de vehicule. Pentru abaterile de la legislaţia în vigoare, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 53 de sancţiuni contravenţionale, 48 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, conform O.U.G. 195/2002 (opriri neregulamentare, neportul centurii centurii de siguranţă, depăşiri neregulamentare, lipsă ITP). A fost reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, un permis de conducere şi 2 certificate de înmatriculare. În același timp au fost aplicate 3 sancţiuni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More