Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 500 pachete cu ţigări confiscate de către poliţişti

0 611

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfăşurat activităţi de prevenire, combatere şi sancţionare a faptelor de contrabandă și au confiscat peste 500 pachete cu țigări.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfăşurat la data de 31 octombrie a.c. activităţi de prevenire, combatere şi sancţionare a faptelor de contrabandă pe raza municipiului Baia Mare.

Astfel, în contextul activităţilor de documentare şi cercetare penală efectuate într-un dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, poliţiştii a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Baia Mare. În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi indisponibilizat 10.120 ţigarete, de diferite mărci, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal, în valoare totală de aproximativ 6.100 lei.

Totodată, cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, s-au identificat înscrisuri de natură a proba activitatea de comerț ilicit cu produse de contrabandă pe care o desfăşura un băimărean în vârstă de 20 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.

De asemenea, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională pe linia Legii 8/1996, în valoare de 3.000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More