Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare

0 38

Trei tineri care aveau asupra lor mai multe pachete cu ţigări de contrabandă au sărit din tren şi au încercat să fugă în momentul în care i-au văzut pe poliţişti.

Toţi au fost prinşi şi identificaţi iar acum sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

În timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Sighetu Marmaţiei au observat trei tineri care au sărit din trenul care circula pe relaţia Beclean pe Someş – Sighetu Marmaţiei.

În momentul în care i-au văzut pe poliţişti, tinerii au aruncat bagajele pe care le aveau asupra lor şi au fugit. Poliţiştii au reuşit să-i prindă şi să-i identifice constatând că este vorba despre doi minori în vârstă de 15 ani şi unul de 17 ani, domiciliaţi în Crăciuneşti şi Valea Vişeului. În rucsacurile pe care aceştia le-au aruncat, poliţiştii au găsit 280 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. De asemenea, au fost găsite alte 230 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, într-un alt rucsac abandonat în aceeaşi zonă.

Cele 510 pachete cu ţigări au fost ridicate de poliţişti iar tinerii identificaţi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More