Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 5000 de articole pirotehnice confiscate într-o singură zi

0 189

Polițiștii au verificat mai multe persoane fizice și juridice și au descoperit astfel materiale pirotehnice de risc scăzut, materiale fără acte de proveniență.

Prin acțiunea FOC DE ARTIFICII, desfăşurată de poliţişti pentru verificarea legalităţii deţinerii, depozitării, comercializării, transportului şi folosirii articolelor pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice,  au fost confiscate, în data de 27.12.2017, 5.350 bucăţi articole pirotehnice de divertisment.

Astfel, în zona Pieţei Mărăşti din municipiul Cluj-Napoca, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din com. Tureni, jud. Cluj, care deţinea şi comercializa, fără drept, 950 bucăţi articole pirotehnice.

De asemenea, în Piaţa Republicii din oraşul Huedin, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, au depistat 3 persoane, un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca, şi 2 femei, în vârstă de 43 de ani, din același oraș, respectiv de 50 de ani, din Huedin, care deţineau şi comercializau, fără drept, 3.189, 880, respectiv 331 bucăţi articole pirotehnice.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More