Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 51 de metri cubi de cherestea, confiscați de polițiștii dejeni, de la o societate comercială din Cășeiu – FOTO

0 45

În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, polițiștii au dispus confiscarea a peste 51 de metri cubi de material lemnos. Totodată, a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul de combatere a delictelor silvice – împreună cu cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat un control de specialitate la o societate comercială care are ca obiect principal de activitate comercializarea materialului lemnos.

În urma controlului, s-a constatat că, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, operatorul economic, cu sediul în comuna Cășeiu, ar fi primit și achiziționat peste 51 de metri cubi de cherestea, fără avize de însoțire sau documente echivalente prevăzute de normele legale.

Astfel, a fost aplicată o sancțiune în cuantum de 10.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie reprezentaților ocolului silvic Dej.

La acțiune au participat și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj.  Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More