Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 60 de hectare de pășune reintră în patrimoniul comunei Mica

0 155

Crescătorii de animale din comuna clujeană Mica vor avea la dispoziție o nouă suprafață de pășune, după ce primăria comunei a câștigat în instanță readucerea în patrimoniu a unei suprafețe de 64 de hectare.

Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Tiberiu Zelencz, care, alături de echipa sa din cadrul instituției pe care o conduce, au obținut în instanță readucerea în patrimoniul Comunei Mica a unei suprafețe de 64 de ha de păşune, prin Hotărârea nr.1 din 09.01.2020 a Tribunalului Cluj.

Prin aceasta s-a dispus anularea a două titluri de proprietate eliberate de Comisia Județeană de Fond Funciar Cluj, astfel încât această suprafaţă de teren să revină Comunei Mica.

”Sentinţa dată de Tribunalul Cluj este definitivă, iar în cel mai scurt timp voi legătura cu un topograf pentru a identifica și întăbula respectiva suprafața de teren, iar ulterior să putem demara procedura privind repartizarea acestei păşuni crescătorilor de animale, în conformitate cu prevederile legale.

Prin aceste acţiuni nu îmi doresc decât să fiu alături de locuitorii acestei comune, să le apăr interesele şi să-mi respect promisiunile făcute în anul 2016, când am fost ales în funcția de primar, una dintre acestea fiind că voi susține închirierea pășunii comunale la prețuri rezonabile, iar după trei ani jumătate de mandat se poate vedea că pe lângă faptul că am găsit, alături de echipa mea, soluții legale și echitabile pentru închirierea pășunii cât mai multor fermieri de pe raza comunei, am reuşit să readuc și suprafața de 64 ha pășune în patrimoniul Comunei Mica. Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor, iar tot ceea ce îmi doresc în calitate de primar este să ridic nivelul acestei comune, iar locuitorii să fie mulţumiţi de locul în care trăiesc”, spune primarul comunei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More