Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 70 de persoane fizice şi juridice controlate de poliţiştii de investigarea criminalităţii economice

0 18
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Ieri, 09 aprilie, în urma unor controale efectuate la societăţi comerciale, persoane fizice şi mijloace de transport, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat o infracţiune de evaziune fiscală, au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, au confiscat carne şi produse alimentare în valoare de peste 500 lei şi au ridicat în numerar suma de 1 525 de lei. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 7 000 de lei.

Activităţile desfăşurate se subscriu planului de acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor de Paşti, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

Pe parcursul zilei de ieri, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au organizat o acţiune pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul transportului şi comercializării produselor de panificaţie. Poliţiştii au verificat 53 de societăţi comerciale, 20 persoane fizice şi un mijloc de transport. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat o infracţiune şi 18 contravenţii, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 7 000 de lei.
De asemenea, poliţiştii au confiscat carne şi produse alimentare în valoare de peste 500 de lei şi au ridicat în numerar suma de 1 525 de lei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.