Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 8.000 de pui au ars de vii într-un incendiu

0 36
pompieriNew
FOTO: Arhivă.

 

Un operator economic din Zalău a suferit o pagubă însemnată în această dimineață după un incendiu izbucnit la o hală de producție. Peste 8.000 de pui au ars de vii.

Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină luni dimineața la un incendiu izbucnit la o hală de producţie a unui operator economic de pe strada Panic din zona industrială a municipiului Zalău.

”Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit de la un aparat de încălzit electric, din nefericire incendiul a fost observat târziu. Au ars aproximativ 8000 de pui , un ventilator şi o aerotermă pe motorină. S-a deteriorat sistemul de adăpare-furajare al halei, termoizolaţia de pe pereţii imobilului şi instalaţia electrică”, se arată în comunicatul ISU Sălaj.

Incendiu de autoturism la Zalău

Duminică dimineaţă, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism care era parcat  pe strada Tudor Vladimirescu din Zalău.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului electric. A ars instalaţia electrică, bordul, tapiţeria şi aproximativ 60 la sută din caroserie. Incendiul s-a extins cu repeziciune şi la partea din faţă a unui alt autoturism parcat în imediata apropiere focul fiind lichidat cu repeziciune. Din cauza flăcărilor au fost deteriorate o unitate de aer condiţionat şi un geam termopan de la faţada unui imobil.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More