Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 800 de fani prezenți la concertul caritabil, pentru paramedicul Florin Benea – FOTO

0 327

concert caritabil florin benea-1

Luni seară, Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Cluj – Napoca a găzduit concertul caritabil destinat colectării fondurilor necesare tratamentului de specialitate pentru plutonierul major Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj.

Fundaţia IRIS s-a alăturat demersurilor iniţiate în tot acest timp pentru susţinerea paramedicului dejean şi a organizat un spectacol extraordinar, în cadrul căruia au evoluat formaţiile autohtone de muzică rock IRIS, COCO, PACT şi SEMNAL M .

La evenimentul care a reunit peste 800 de fani, a fost prezentă şi soţia lui Florin, care a primit din partea componenţilor trupelor nominalizate un tricou personanalizat cu semnăturile lor, pentru a-i încuraja şi a le reaminti că nu sunt singuri pe acest drum.

Sumele donate până în prezent de către toţi cei care au manifestat empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean au depăşit 100.000 de euro, din cei 150.000 necesari intervenţiei chirurgicale de specialitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More