Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 800 de şoferi, sancţionaţi pentru depăşirea vitezei, în ultimele 24 de ore

0 25

politiaArhiva

În ultimele 24 de ore, peste 800 de şoferi au fost sancţionaţi de poliţiştii de la Rutieră pentru că au depăşit viteza legală. Alţi 58 au primit amenzi după ce au fost prinşi băuţi la volan. Potrivit Poliţiei Române, totalul contravenţiilor pentru abateri de la normele rutiere este de peste 2.000.

122 de permise de conducere au fost reţinute în acceaşi perioadă, iar 31 de certificate de înmatriculare au fost retrase, se mai precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), citat de Mediafax.ro.

Sancţiunile pentru nerespectarea normelor rutiere sunt, de altfel, majoritare în totalul celor 3.483 date de poliţişti în ultimele 24 de ore.

De asemenea, au mai fost constatate 1.243 de abateri de la normele privind ordinea şi liniştea publică, 17 de la cele privind activităţile de comerţ şi 24 de la normele privind paza bunurilor şi persoanelor, prevăzute de Legea 333/2003.

Totalul amenzilor date de Poliţie în ultimele 24 de ore este de peste 786.000 milioane de lei.

În precedentul interval de 24 de ore, poliţiştii de la Rutieră au sancţionat 2.084 de şoferi care au depăşit viteza legală şi 53 care au fost prinşi băuţi la volan, totalul contravenţiilor pentru abateri de la normele rutiere fiind de peste 4.600.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More