Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 90 de infracțiuni în perioada Crăciunului, în Maramureș

0 87

Polițiștii maramureşeni au acționat de Crăciun și în zilele premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului, pentru siguranța comunității. În doar 4 zile, au fost constatate peste 90 de infracțiuni, au fost aplicate peste 200 de amenzi și 17 șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

În perioada 23 – 26 decembrie a.c., poliţiştii au acționat zilnic, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Structurile de poliție au intervenit la 250 de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților desfăşurate, au fost constatate 91 de infracţiuni, dintre care aproape o pătrime au fost constatate în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 82 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, în urma activităților desfășurate de polițiști pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, au fost constatate 28 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru consum de alcool şi viteză.

17 conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, dintre care cei mai mulți pentru consum de alcool și pentru viteză.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More