Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste 90 de sancțiuni date de polițiști la Gherla într-o singură zi

0 23

actiune politia

Peste 90 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti, într-o singură zi, în urma unei acţiuni pe raza municipiului Gherla.

La data de 9 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla – Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat pe raza de competenţă pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de vehicule cu tracţiune animală şi a bicicliştilor. Nu au fost neglijate nici alte abateri rutiere comise de ceilalţi participanţi la trafic.

La acţiune au fost angrenaţi 24 de poliţişti, care au verificat 38 de autovehicule, 15 atelaje hipo şi 86 de biciclişti.

În acest context, au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de circa 10.000 de lei.

Poliţiştii continuă să fie prezenţi pe drumurile publice pentru a-i determina pe toţi participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More