Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Peste o sută de sancțiuni aplicate și nouă șoferi cu permisul suspendat

0 72

Poliția rutieră a aplicat într-o singură zi mai mult de o sută de sancțiuni în valoare de peste 45.000 de lei.

Polițiștii de la ordine publică și rutieră au acționat, ieri, 23 octombrie, pe raza întregului județ Bistrița-Năsăud, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră în trafic. Acțiunile au vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv excesul de viteză și conducerea vehiculelor sub influența alcoolului.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 45.100 lei. Totodată, față de 9 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. Din totalul permiselor reținute, 5 au fost pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime admise, restul fiind pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More