Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Petiție online pentru demisia ministrului Titus Corlățean

0 48

petitie demisie titus corlatean

Peste 6.000 de semnături s-au strâns în doar câteva ore pe site-ul petitieonline.ro, la petiția prin care se cere demisia ministrului Titus Corlățean.

Acesta este acuzat de incompetență în organizarea secțiilor de votare din diaspora și pentru faptul că mii de cetățeni români alfați în străinătate nu au mai apucat să voteze la alegerile prezidențiale, deși au aușteptat mai multe ore la cozile de sute de metri.

”Este inadmisibil! Incompetența demonstrată de Titus Corlățean în îneplinirea funcției publice pe care o ocupă este de domeniul penalului – art. 385, alin. 1 Cod Penal, având în vedere că „erorile” care au apărut au avut ca rezultat imposibilitatea a mii de români de a-și exercita dreptul constituțional la vot”, arată inițiatorii acestei petiții.

Până la miezul nopții s-au strâns peste 6.000 de semnături la această petiție și peste 330 de comentarii ale românilor nemulțumiți.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More