Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Petiție online pentru pedepsirea șoferului care a maltratat un câine la Gherla

0 61

someseanul-caine legat de masina-1

Peste 1.100 de persoane din întreaga lume au semnat o petiție online prin care se cere tragerea la răspundere a șoferului din Gherla care a fost surprins în trafic târând după mașina lui un câine legat.

Cazul de la Gherla a depășit cu mult granițele României. Un cetățean străin, Slava Radakovic, a fost cel care a inițiat petiția, aceasta fiind adresată Poliției Municipiului Gherla și prefectului Clujului, Ioan Vușcan.

Printre semnatarii petiției se regăsesc persoane din majoritatea țărilor europene, dar și din Taiwan, SUA, Noua Zeelandă sau Africa de Sud.

Semnează petiția aici

Între timp, conducătorul auto care a târât după mașina lui bietul câine a fost identificat de oamenii legii. Acesta a declarat în fața polițiștilor că nu a legat intenționat câinele de mașină, ci acesta a sărit din portbagaj în timpul mersului. Asta deși ușa portbagajului era închisă, iar câinele era legat cu o sfoară de bara din spate a autovehiculului, după cum se poate observa în fotografia postată pe rețelele de socializare.

În urma sesizărilor depuse la Poliția Gherla de către medicul veterinar care a publicat fotografia pe Facebook, dar și de către două asociații de protecție a animalelor, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, verificând dacă faptele comise de către șoferul din Gherla reprezintă o infracțiune sau o contravenție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More