Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Petrecere de Ziua Copilului, la Dej FOTO/VIDEO

0 139

Sala Sporturilor din Dej a găzduit în această după-amiază o super petrecere cu ocazia Zilei Copilului. La eveniment au participat sute de școlari și preșcolari din oraș, însoțiți de părinți și chiar și de bunici.

Inițial, petrecerea trebuia să aibă loc în Piața Bobâlna, în aer liber, însă ploaia care s-a abătut asupra orașului a făcut ca, în ultimul moment, petrecerea să fie mutată în Sala Sporturilor. Cei care au ales să răspundă ”prezent” acestui eveniment nu au regretat: copilașii s-au putut bucura de jocuri gonflabile, taur rodeo, modelare de baloane, iar atmosfera a fost întreținută de Mickey și Minnie Mouse.

”Licuricii literari” ai Casei Municipale de Cultură, coordonați de Mariana Reman, au deschis petrecerea de Ziua Copilului, pentru ca apoi distracția să fie la ea acasă timp de câteva ore.

„Copiii sunt lucrul nostru cel mai de preț iar fericirea lor este și a noastră. De aceea, anul acesta ne-am gândit să le oferim bucuria de a se distra de ziua lor la o petrecere organizată special pentru ei, cu jocuri și surprize”, a declarat edilul Costan Morar, Primăria Dej fiind organizatorul acestei petreceri. Ce a mai spus acesta aflați din materialul video de mai jos.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More