Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Petreceri dedicate Zilei Femeii la restaurantele Escape și Dacia (P)

0 721

Ziua Femeii este sărbătorită și în acest an, cu mare fast, la restaurantele Escape din Gherla și Dej, dar și la restaurantul Dacia, unde vor fi organizate o serie de evenimente în cinstea zilei de 8 Martie.

Astfel, chiar de 8 martie, doamnele și domnișoarele, dar și cuplurile, sunt invitate să petreacă, într-o atmosferă de mare sărbătoare, Ziua Femeii.

La restaurantul Dacia din Dej intrarea este liberă, iar atmosfera va fi întreținută de un DJ în seara de 8 martie, participanții la petrecere putând alege dintr-un meniu bogat de bucate alese și băuturi fine. În plus, doamnele și domnișoarele vor beneficia de un desert gratuit, din partea casei.

Mare petrecere dedicată Zilei Femeii va avea loc însă sâmbătă, în 10 martie, când Restaurantul Dacia își așteaptă petrecăreții să se distreze alături de cei de la G-Brothers, care se vor ocupa cu profesionalism de fondul sonor al petrecerii.

Meniul pentru o persoană costă 80 de lei, în acesta fiind inclus un aperitiv, un fel principal la alegere, desertul și un cocktail bar.

La Gherla, restaurantul Escape organizează petrecerea dedicată Zilei Femeii vineri, 9 martie, cu începere de la ora 19. Meniul pentru o persoană costă 60 de lei, în acesta fiind incluse aperitivul, un fel principal la alegere din 6 variante, desertul și o carafă de vin. Atmosfera va fi întreținută la Restaurantul Escape din Gherla de Sirius Cover Band.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More