Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Piața Agroalimentară din Dej a fost inaugurată – FOTO/VIDEO

0 617

deschidere piata agroalimentara Dej (8)

Primăria Municipiului Dej a inaugurat astăzi Piața Agroalimentară din centrul orașului. La eveniment au participat numeroase oficialități.

Investiția în valoare de 6,3 milioane lei, aproximativ 1,5 milioane euro, a demarat în primăvara anului 2011 și pe parcursul ei pe suprafața de 4000 m2  au fost construite:

  • hală acoperită pentru vânzare produse lactate, carne, produse apicole
  • platformă acoperită de vânzare legume fructe
  • 2 platforme descoperite de vânzare
  • parcaj subteran cu o capacitate de 70 de locuri, dotat cu barieră metalică
  • 2 depozite la subsol pentru legume- fructe și lactate- carne, prevăzute cu ascensoare pentru urcarea produselor spre zonele de vânzare.
  • pavilion administrativ

Spațiile de vânzare au fost dotate cu mese din fibră de sticlă, 360 pe platforma de legume- fructe, 40 pentru hala acoperită și 40 pentru sectorul de uz agricol și gospodăresc. De asemenea au fost achiziționate vitrine frigorifice, cântare și rafturi de depozitare.

„Momentul a fost unul de suflet și deosebit pentru mine și dejeni. Mă bucur că după patru ani de muncă, am reușit să redau piața dejenilor, transformând groapa din această zonă, într-o piață modernă atât de așteptată de dejeni. În calitate de primar, mă simt împlinit când pot să fac ceva pentru comunitate, pentru că sunt de părere că ceea ce suntem noi se vede prin ceea ce lăsăm în urma noastră. Piața se alătură celorlalte investiții din oraș, le-am realizat împreună și Dumnezeu să ne ajute să ne bucurăm împreună de ce am realizat pentru noi și copiii noștri”, a spus primarul Morar Costan.

La eveniment au participat numeroase oficialități, între care deputatul Cornel Itu, consilierii locali Nelu Anca, Anamaria Kovrig, Nicolae Lazăr, Vali Cîmpan sau Marius Butuza, precum și viceprimarul Aurelian Mureșan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More