Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Piața Agroalimentară din Dej rămâne închisă

0 504

Piața Agroalimentară din Dej rămâne închisă, au transmis reprezentanții administrației locale.

Primăria Municipiul Dej transmite faptul că Piața Agroalimentară va rămâne în continuare închisă pentru a limita riscurile îmbolnăvirii cu Covid-19.

Închiderea Pieței Agroalimentare este o măsură luată pentru limitarea riscului de îmbolnăvire prin aglomerările de persoane și siguranța locuitorilor orașului în vederea combaterii răspândirii COVID-19, transmit cei de la primărie.

În urma evaluării gradului de risc la care poate fi expusă populația având în vedere caracteristicile și fluxul populației care în mod curent comercializează și/sau își face aprovizionarea din piața agroalimentară Dej, administrația locală  consideră oportun ca această măsură de siguranță să fie menținută pentru a evita creșterea riscului de îmbolnăvire prin aglomerările de persoane, au mai explicat reprezentanții primăriei prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea cetățenilor le este sugerată varianta de a lua legătura direct cu producătorii  pentru a se aproviziona cu produse agroalimentare, acolo unde există disponibilitatea și cu respectarea măsurilor impuse de autorități mai ales în cazul categoriilor de persoane cu risc crescut de îmbolnăvire.

Este foarte important ca în această perioadă să evaluăm corect riscurile la care ne expunem, să dăm dovadă de maximă responsabilitate și să înțelegem cu toții că sănătatea noastră și a semenilor noștri este prioritară pentru că doar astfel, împreună, putea trece cu bine peste această perioadă dificilă, a afirmat și primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More